Frequently Asked Question

1. Question: Judging from your clinical trials, how long do you think it would take for your product to cure my disease?
 
Answer: Generally speaking, it requires 12 days to 2 months for patients with the disease to gain improvement, depending upon patients' practical condition. Patients can try one treatment course (1 month) to see the result before taking next step. Such diseases (ALS, MG, Syrinx, MS, SMA, MD) are really not easy to be cured and to show up the effect it really needs a little longer time and patience is needed. So, patients should prepare a little longer time for sound improvement or cure.
     
2. Question: What kind of combination you use very often to treat ALS, MG, Syrinx or MD? Are there any other options?
 
Answer: For most patients who do not have swallowing, speaking or walking difficulties we choose the following combination for one month supply as listed below:
   
Motor Neurons Refunction Capsule(series #1), 90 packs
Muscle Cell Stimulation Capsule(series #4), 2 boxes (30 bags)
 
But for patients with swallowing, speaking or walking difficulties they are advised to take the following combination (one month supply):
   


Motor Neurons Refunction Capsule(serie #1), 90 packs
Vital Energy Supplementing Granule (serie #3), 75 packs

 

There are other options available to meet different patients' variant conditions.

NOTES: To prescribe what kind of medicine or medicine combination depends upon patients' practical condition which characterise the diagnosis and treatment of Chinese herbal medicine.

Patients are advised to contact us first, then we can sent you a questionnaire to solicit the details of patients. By answering our questionnaire we can understand patients practical condition which can help us prescribe the proper medicine to meet patiens condition.

3. Question:  How long do the effects of this treatment last?
 
Answer: Once improved, there will be no relapse easily. But if possible, patients are advised to take one or two treatment course in extra to solidate the effect.

4. Question: How many pills or capsule are in each box or bottle?

  Answer: For details please visit http://www.myelophathy.net/medicine1.htm
     
5. Question: How to take your herbal medicine? Can I take them with beer or tea or other soft drink like Cocacola?
 
Answer: Please use boiled warm water to swallow down the capsule or pills. Take them after meal is ideal. Please bear in mind: never take the medicine with tea (green leaves). Tea drinks can counter the effect of most herbal medicine. So, it is prohibited. Also, please do not take the medicine with other soft drinks.

6. Question: It seems like your medicine can be used to treat many kinds of diseases. It looks ridiculous, isn't it?
 
Answer: It is determined by the character of Chinese herbal medicine. Diseases, of variant symptoms presented outside, may arise due to one same source. Like lots of branches and leaves of one tree share one common root, diseases like ALS, MS, Syrinx, MD, MG or SMA, etc, may of same origin or similiar origin. So, Chinese herbal doctors like to see through so many different presentation to gain their special understanding towards the very origin.

7. Question: Besides payment via PayPal do you have other payment options?
 
Answer: Yes, you can choose Western Union or wire transfer. Please contact us for details. Payment via Western Union is very fast but expensive. Wire transfer requires 3 days to 5 day for the payment arrival. One thing for attention is payment via wire transfer is subject for deduction because intermediate banks would charge commission fee. So, prior to making the transfer please add USD 15 - USD 20 as a commission fee. The bank at our side will not charge anything in extra.

8. Question: Can I come to China and get hospitalized in your hospital.
 
Answer: Yes, you can, but we never recommend such act. The reason is 1) it is too complicated process and very very expensive. Due to appreciation of Chinese currency it is becoming more expensive (getting visa becomes one issue for concern). 2)we almost prescribe the same medicine to patients even you come here. So, please conside again upon the meaning of your journey.

9. Question:  Do you offer a money-back guarrantee (warranty) if your medicine cannot work?
 
Answer: It sounds nice but the practical operation face lots of uncertainty. The first is the establishment of intermediate institution to preside over the process and issuing correct judgement. It is not easy and hope in future there may emerge such institutes.

10. Question: Does your product have side effects?
 
Answer: All ingredients are natural Chinese herbs and till now we did not receive any obvious side effects reports from patients. Chinese herbal medicine features much less side effects in comparison with Western medicine.

11. Question: How do you ship the medicine to us and how long we can receive our order?
 
Answer: We choose China Post to ship the medicine and most often within 14 - 28 days patients can receive the meidcine. China Post has an online tracking site http://intmail.183.com.cn/ We can provide the register number of the medicine parcel and you can check the status of it. But please note you can only know the status within China. Once out of China you cannot know anything except you are sure it arrives at the destination country--because postal service of foreign countries do not have their responsibilty to scan the bar code and input info regarding its status, we guess.

12. Question: Can you choose DHL or FedEx for express delivery?
 
Answer: DHL or FedEx refuse to ship medicine to most countries around the world. For some countries they can ship but they demand terrorism material check first which requires at least 7-9 days and costs USD 46 - USD 68. Due to such fact we choose China Post to ship the medicine and it needs to spend 14 days to 28 days for patients to receive their order. Yes, it is slow but parties in concern can be saved from such trials.

13. Question: Are there some abstinence when taking your herbal medicine?
 
Answer: Yes, please abstain from alcohol, peppery, greasy, spicy food and below-room temperature food. Take food of plain flavor. This is very important issue. Please abstain fron frequent sexual activity, once every 6 - 9 days is ideal enough. This is very very important for patients who choose our herbal medicine to take.

14. Question: Can I take other medicine when in the same time I take your medicine?
 
Answer: You are advised not to do so. Some unexpected interaction may happen and no one can tell you what will happen. Please have three hours of time separation if you persist in doing so, especially when you plan to take other herbal medicine.

15: Question: How do I know that you received my order? What action you would take after receiving my order
 


Answer: First, we will send you a "Payment-received Confirmation Message" to inform you that we received your payment (the sum, date, in what currency), and telling you what kinds of medicine you ordered, what mailing address the medicine to be shipped. Other information includes how long you are expected to receive the medicine, how you can check the status of the medicine via China Post, etc. Please quickly contact us if you cannot receive such confirmation message with 3 days after making the payment via PayPal.

For people who choose electric wire or Western Union please keep contact with us and we also send such confirmation message upon receiving your order.

16: Question: Can I stop taking the medicine halfway?
 
Answer: no, we do not think it is a good idea. Have confidence and continue taking the medicine for at least 2 months if really there emerges some sound effect within first month. Only persistence can help you finally. But if there is no any improvement showing up within one month please stop taking the medicine and we'd offer other option if you still trust us.

17: Question:  In the first month the patient gained improvement. Do you think we have to continue taking the medicine?
 
Answer: Yes, please continue taking the medicine for 2 months once there emerges the improvement within the first month. Please contact us for advice after taking the same medicine for 2 months. Most of time we would offer some variant medicine.

18. What action you would take if we cannot receive the medicine we ordered?
 
Answer: please report the issue to us if you cannot receive the medicine within 28 - 38 days (after making your payment). We will contact China Post to investigate the status of it. Within 40 days to 55 days you can demand a new parcel to be sent or refund. We would initiate the process to do our best to secure the customers' interest. As to refund, we will refund all we received in actuality ( excluding commission fee PayPal deducted).
     


Address:
Ghangcheng Myelophathy Hospital
189 Dongfeng Road
LiChuan District, Enshi City
Hubei Province, China 445000
Tel: 0086-133-8689-0186 (foreign)
Fax: 0086-139-988-62461

Share  



Comments page 1 of 1
Click here to add a comment
Kennargusa
Posted 88 days ago
[BEEP] 20 Mg Cp [BEEP] Online Blue Generic Zentel Discount Low Price Amex Accepted Next Day Delivery Illinois Chewable Visgra Priligy Country Usa Etoposide [BEEP] Haltbarkeitsdatum Kamagra Pill [BEEP] 5 Mg Tabletten Cephalexin Lupin Buy Online [BEEP] Mn Where To Buy Jelly [BEEP] Buy Accutane Online Uk Cost Of [BEEP] 100mg Costco Oxitard [BEEP] Propecia Patente Forum Levitra Price Check Propecia Nebenwirkungen Leber
Kennargusa
Posted 136 days ago
Super Kamagra Deutschland Priligy Vs Tramadol [BEEP] [BEEP] Levitra Online Candian [BEEP] Furosemide 100 Mg Amoxicillin Treats Tadalafil Prices Discount [BEEP] Levitra And [BEEP]
Jerry
Posted 1677 days ago
Enilhgtening the world, one helpful article at a time.
Margaret Ashton, DOM
Posted 1808 days ago
comments: I am working with a patient with ALS. I came across your website and would like to know if the herbal formula guidelines are available for me to reproduce for her. Is there any research abstracts that I might read regarding your work. Also, please advise about the possibility of sending this patient to you for treatment. What is the protocol for treatment and for what duration. What would the cost be for this patient to see you in your clinic? Kind regards.
Muthu
Posted 1808 days ago
Hello, I am from India My son is a muscular Distrphy Patient. What will be thje treatment cost and duration with you Thanks & Regards Muthu
 
 

 

Effective Herbal Medicine

Amyotrophy Convalescence Pill Series Medicine for treating ALS, SMA, MD, MG, Syrinx, MS.
Amyotrophy Convalescence Pill Series included Serie # 1: Motor Neurons Refunction Granule
Serie #2: Bulboparalysis Rehabilitation Capsule
Serie # 3: Vital Energy Supplementing Granule
Serie # 4: Muscle Cell Stimulation Pill. For more information please click here.